Despre noi

SC Utilaje Lazar Company Service SRL are sediul in Simleu Silvaniei, strT.Vladimirescu, Nr 41/B, Jud.Salaj.  
 
Suprafata de teren utila pe care se afla aceasta societate este de 6708 mp, teren pe care exista o cladire pentru birouri, atelier mecanic dotat cu unelte si scule pentru repararea utilajelor, o hala metalica iar diferenta de teren este utilizata pentru parcarea autovehiculelor si utilajelor. Societatea comerciala are accesul de pe drumul national DN1H.                  
       
Cladirea pentru birouri este compusa din parter si etaj, la parter sunt 3 birouri pentru monitorizarea utilajelor de catre dispeceri, birou tehnic si birou de contabilitate iar la etaj sunt alte 3 birouri necesare actvitati acestei societati.                  
Cladirea este utilata si racordata la retelele de apa si canalizare a orasului precum si la reteaua de gaze naturale, incalzirea fiind efectuata cu centrala pe gaze naturale.               
       
Atelierul mecanic in suprafata de 600mp este dotat cu unelte si scule pentru reparati utilaje si este prevazut cu un canal pentru facilitarea accesului sub utilaje precum si un pod rulant cu o capacitate de 3,2 tone.       
       
Atelierul mecanic este racordat la reteaua de apa si canalizare a orasului iar pe timp de iarna se incalzeste cu radiatoare alimentate cu apa de la o central termica.  

Hala metalica  este destinata depozitarii pieselor si protejarii accesoriilor utilajelor.
 
Parcarea pentru utilajele societatii este de peste 5700mp,se afla in bune conditii, curtea fiind asfaltata si imprejmuita cu gard.  
 
In curte se afla si statia ITP a societati pentru verificarea tehnica a vehiculelor de orice categorie.